Εταιρεία

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η αφορμή της τουριστικής ανάπτυξης της Ελλάδας και οι ανάγκες της αγοράς που προέκυψαν ως προς την κάλυψη σίτισης των όλο και αυξανόμενων επισκεπτών, οδήγησε στην ίδρυση της Ελληνικής Κουζίνας το 2000. Στόχος της ήταν να βοηθήσει ιδιαίτερα τις περιοχές περιορισμένης παραγωγικής δυνατότητας (π.χ. νησιά ) αλλά υψηλής επισκεψιμότητας (από Μάρτιο έως Οκτώβριο) που όμως η δημιουργία μεγάλων παραγωγικών μονάδων τροφίμων δεν θα μπορούσε να τις συντηρήσει λόγω εποχικότητας αναγκών αλλά και απόστασης. Έτσι το εγχείρημα ξεκίνησε και βρήκε εξαιρετική ανταπόκριση.

Σήμερα η εταιρεία έχει παρουσία και στο εξωτερικό με φημισμένα εδέσματα κατεξοχήν ελληνικής κουλτούρας και γεύσης. Γενικότερα το μενού της Ελληνικής Κουζίνας είναι πολύ πλούσιο και αποτελείται από συνταγές που καλύπτουν όλες τις διατροφικές συνήθειες. Συνταγές με κρέας, κιμά, λαδερά, λαχανικά κ.ά. όλα μαγειρεμένα χωρίς συντηρητικά και σύμφωνα με τις παραδοσιακές συνταγές της Ελλάδας. Ταυτόχρονα και στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής, προχωρά στην έρευνα και παραγωγή πολυδιαφημισμένων αλλά και ουσιαστικού σε περιεχόμενο, προϊόντων Vegan και Plant Based.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η εταιρεία μας εφαρμόζει όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας HACCP για το οποίο είναι πιστοποιημένη. Επίσης χρησιμοποιεί για τη συσκευασία σκεύη τύπου C-PET που έχουν τη δυνατότητα να κρατούν σε άριστη ποιότητα τα συσκευασμένα γεύματα για διάστημα 1 έτους, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων.

ΠΕΛΑΤΕΣ

Οι πελάτες μας ανήκουν στις κατηγορίες διάθεσης τροφίμων όπως: Super Market, Εστιατόρια, Ουζερί, Ξενοδοχεία, Κυλικεία, Καφέ-Σνακ-Καταστήματα, Πλοία, Σχολεία, Πανεπιστήμια, Αεροπορικές εταιρίες, Στρατιωτικές εγκαταστάσεις κ.λπ

ΜΙΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

H Ελληνική Κουζίνα αλλάζει το τοπίο της γεύσης, της ποιότητας και της εξυπηρέτησης, προσφέροντάς σας έτοιμα φαγητά, μαγειρεμένα από ολόφρεσκα και αγνά υλικά! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείξετε το menu στους πελάτες σας και να τους ευχηθείτε καλή όρεξη!
Η συνεργασία μαζί μας θα ανοίξει ένα νέο κύκλο ανάπτυξης της δραστηριότητάς σας και θα επιφέρει νέους πελάτες αλλά και επιπλέον κέρδη στην επιχείρησή σας! Βασικός σύμμαχος σε αυτή τη νέα προοπτική είναι -όπως πάντα- η συνέπεια, ο σεβασμός, η εξυπηρέτηση και η εγγύηση ποιότητας που συνοδεύει το όνομα της εταιρείας μας.


Τα έτοιμα φαγητά της Ελληνικής Κουζίνας απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης και προσφέρουν έτοιμο φαγητό ή ακόμη και δυνατότητα “take away” όπως: Super Market, εστιατόρια, ξενοδοχεία, κυλικεία, Café-snack κ.ά. Απευθύνεται σε εσάς που ψάχνετε νέους τρόπους να αυξήσετε το πελατολόγιό σας, που δεν αρκείστε στα καθιερωμένα, που αναζητάτε νέες ιδέες και κοιτάτε μπροστά. Βάλτε λοιπόν την επιχείρησή σας σε μια νέα προοπτική ανάπτυξης και κερδοφορίας. Το φαγητό ήταν, είναι και θα είναι πάντα βασικό στοιχείο της ελληνικής νοοτροπίας.

Handsome chef showing menu
mpoyfes-min
Male cook cutting carrots into rounds, there are various fresh vegetables on his table