ΣΥΝΤΑΓΗ: VEGAN MEXICAN DOUBLE CHEESEBURGER

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 BURGERS :

▶ 4 ψωµάκια brios για burger

▶ 8 plant based µπιφτέκια µε γεύση µοσχάρι “Ελληνική Κουζίνα”

▶ 8 φέτες κίτρινο τυρί plant based “Ελληνική Κουζίνα”

▶ 4 φύλλα πράσινης σαλάτας

▶ τοµάτα σε φέτες

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ:

▶ 2 ώριµα αβοκάντο

▶ 150 γρ. γιαούρτι αµυγδάλου vegan

▶ αλάτι & πιπέρι

 

ΓΙΑ ΤΑ SPICY CHIPS TORTILLAS :

▶ 4 tortillas

▶ 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

▶ αλάτι, πιπέρι, πάπρικα & µπούκοβο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Κόβουµε τις tortillas σε τριγωνάκια τις πασπαλίζουµε µε το ελαιόλαδο και τα µπαχαρικά. Τις στρώνουµε σε ένα ταψί µε αντικολλητικό χαρτί και τις ψήνουµε για 6’ σε προθερµασµένο φούρνο στους 180οC. Για την κρέµα αβοκάντο τοποθετούµε σε ένα multi τη σάρκα από τα αβοκάντο, το vegan γιαούρτι και το αλατοπίπερο και τα πολτοποιούµε έως ότου να γίνει κρέµα. Ψήνουµε τα burgers σε προθερµασµένο φούρνο για 15’ στους 180οC. Ζεσταίνουµε τα ψωµάκια στο φούρνο για 1’ και το burger µας είναι έτοιµο για σερβίρισµα. Αλείφουµε τα ψωµάκια µας µε κρέµα αβοκάντο και τοποθετούµε τα υλικά µας. Σερβίρουµε σε πιάτο µε τα chips tortillas και ένα µπολάκι κρέµα αβοκάντο.